Gratis bellen onderling: klik op de link om uit te  proberen!Gratis bellen onderling: klik op de link om uit te proberen!

Klik hier om gratis te bellen

Gratis online krant voor de spaanse costa'sGratis online krant voor de spaanse costa's

Klik hier voor uw gratis online krant

 

 

 

 

 

 

Hans Uding

Drs. J.A. Uding gaf naast zijn reguliere werkzaamheden tien jaar les op het Catharijne College in Utrecht, omdat er een tekort was aan leraren economie. Het werken met jeugd beviel hem zeer goed. In een depressieve periode begon hij ineens te dichten en toen de depressie over ging is het dichten gelukkig gebleven. Hij vindt het heerlijk zijn gevoelens op deze manier te kunnen verwoorden.

Telkens doet hij de mensen verbaasd staan met de wijze waarop hij fijntjes de situatie en vooral de mens daarin neerzet. Zijn humor vervalt nooit in het grove of uitbundige, terwijl het doorprikken van alle poespas en dikdoenerij, en niet te vergeten zijn bewogenheid en gevoeligheid, Hans ten voeten uit tekent. Hans plaatst regelmatig gedichten op de website gedichten.nl. Deze worden vaak hoog gewaardeerd. Een selectie hiervan vindt u in Kom binnen.

In 1980 debuteerde Hans met zijn eerste dichtbundel Mag ik binnenkomenEind 2010 kwam zijn tweede dichtbundel Kom binnen uit.

In 2012 kwam zijn langverwachte De NATAKEN, het ´ALTIJD boek der millennia van geeststructuur´  als E-boek uit. Hij heeft deze spirituele door gevingen jaren laten liggen tot het moment dat hij voelde dat het het juiste moment was om dit werk digitaal uit te geven.

 

De NatakenDe Nataken

Over DE NATAKEN, het ALTIJD boek der Millennia van geeststructuur

 Geleide spirituele doorgevingen van de godin/dichteres Nifrija (1576) aan Hans Uding.

 

De godin/dichteres Nifrija, geboren in 1576 in Peru (haar laatste fysieke leven op deze aarde), beschrijft het leven van de Nataken. Deze kleine volksgemeenschap leefde voor of tijdens het Aztekentijdperk. Het waren bijzondere mensen met een buitengewone intelligentie en communicatie waar Nifrija ooit deel vanuit maakte. Boeiend zijn de passages in het boek over hoever zij al in hun gedachtegang waren: zij hadden alle intelligentie en eigenschappen op ieder terrein van voorgaande generaties door hypnose weten over te nemen en door vibraties het positieve te verveelvoudigen. Deze positieve krachten waren zo sterk, dat het negatieve niet meer aanvaard werd, ook niet werd geregistreerd. Dit volk was zo verheven dat communiceren met andere volkeren niet meer mogelijk was.

De NATAKEN kenden geen medische wetenschap. Het was een ambachtsvolk dat de natuur als uitgangspunt had en de schatten der aarde waren hun grondstoffen. Het gevoel van bezit was hun volkomen vreemd. Orde en recht was aangeboren, daarom waren er geen wetten en voorschriften, men wist zijn plaats in de gemeenschap. Allen waren gelijk, er was geen hiërarchie. Men was een Algemeenschap, in de ALliefde, in het ALbewustzijn. Men sprak een taal, waarbij woorden werden overgedragen door bewustzijnscommunicatie.

 

In het boek neemt Nifrija de lezer mee aan de hand en leidt de lezer door deze wondere en intrigerende wereld. De lezer zal geëmotioneerd worden en lezen dat er oplossingen voor de wereld klaarliggen in geschriften die door de NATAKEN tot ons komen.

 

Het e-boek is te downladen op alle bekende boekenwebsites.

ISBN 978-94-91535-11-6
Klik hier op het e-boek te bestellen via BOL.com BOEK BESTELLEN

 

Kom binnenKom binnenOver Kom binnen

 

´Op het eerste gezicht en gehoor een horizontaal denkende man,

maar na diepere kennismaking ervaar je de verticale diepgang in diezelfde man.

Hij is als een ijsberg: zijn verzen geven veel onderwaters bloot.

Wie de moeite neemt hem te proeven in zijn verzen, voelt het ijs langzaam smelten.

In de wachtkamer van het leven zijn zijn verzen de stilte naar het eeuwig leven.´

BOEKTITEL: Kom Binnen

AUTEUR: Hans Uding

ISBN: 978-90-8570-665-6

BOEK BESTELLEN