Gratis bellen onderling: klik op de link om uit te  proberen!Gratis bellen onderling: klik op de link om uit te proberen!

Klik hier om gratis te bellen

Gratis online krant voor de spaanse costa'sGratis online krant voor de spaanse costa's

Klik hier voor uw gratis online krant

Review van Nadja:

Co Berkenbosch, oud RTV redacteur van DE TELEGRAAF schreef over dit boek: ´Een boek om onder je hoofdkussen te leggen, zodat je het ieder vrij moment, wanneer je wakker bent, verder kunt lezen!´

 

Reviews van Rie Groosetie:

Selma Vos
Ik heb het boek in een keer met plezier uitgelezen, het leven van een bijzondere en ondernemende vrouw. Het maakte me nieuwsgierig en graag had ik haar ontmoet.

Marie Sofia
Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Het is aan de ene kant een prachtig en ook nog eens waargebeurd verhaal van een interessante vrouw die haar tijd al ver vooruit was. Aan de andere kant geeft het door de authentieke correspondenties in het boek een beeld hoe met lang geleden met elkaar omging. Tevens geeft het een historisch tijdsperk aan wat er gebeurde in Nederlands Indie. Je kunt als het ware ´ruiken´ en ´zien´ wat zich daar in de 40-jaren van de vorige eeuw afspeelde. En ik vond de verhaallijn van de liefde van deze vrouw voor haar man en haar latere - tweede liefde - intrigerend. Een lekker dik boek!

 

Review van het Nederlands Auteur Bureau over Hans zijn gedichtenbundels:

Zijn humor vervalt nooit in het grove of uitbundige, het doorprikken van alle poespas en dikdoenerij en niet te vergeten zijn bewogenheid en gevoeligheid, dat tekent Hans ten voeten uit. In 1980 debuteerde Hans met zijn eerste dichtbundel Mag ik binnenkomen.

´Op het eerste gezicht en gehoor een
horizontaal denkende man, maar na
diepere kennismaking ervaar je de
verticale diepgang in diezelfde man.

Hij is als een ijsberg: zijn verzen geven
veel onderwaters bloot. Wie de moeite
neemt hem te proeven in zijn verzen,
voelt het ijs langzaam smelten. In de
wachtkamer van het leven zijn zijn
verzen de stilte naar het eeuwig leven.´